Sarbatorim 1 Decembrie la Iulius Town Timisoara: spectacol al Ansamblului Folcloric „Junii Timisului”, activitati pentru copii si Winter in My Town (P)

Ne plac surprizele, astfel ca la Iulius Town te asteapta o varietate de evenimente de Ziua Nationala si nu numai. Ansamblul Folcloric „Junii Timisului” vor urca pe scena Targului de Craciun, Winter in My Town, iar curiosii pot descoperi în zona Iulius Expo si Targul de Mos Nicolae.


„La multi ani, Romania!”, vom spune la unison, pe 1 Decembrie 2022, la Iulius Town, unde vom sarbatori Ziua Romanilor de pretutindeni alaturi de Ansamblul Folcloric „Junii Timisului”. Pe scena Winter in My Town, aflata in zona parcarii UBC 0, tinerii talentati ii vor bucura pe cei prezenti cu un spectacol 100% romanesc, începand cu ora 17.

Melodii dedicate Marii Uniri sunt interpretate de solistii vocali ai ansamblului: Daria Popescu, Veronica Lesan, Iulia Danci, Maria Radin, Horvath Larisa, Adrian Viorel, Gabi Sera, Stroita Nicolae, Iasmina Petrovici, precum si de invitata speciala: Irina Iovescu. Numarul de exceptie este completat si de o Suita de orchestra condusa de dirijorul Emeric Nyari, dar si de dansuri din zona de ses si de munte.

Tot de 1 Decembrie în Atriumul Iulius Town, cei mici sunt invitati la activitati cu teme specifice Zilei Nationale, unde isi vor perfectiona talentele. De la ora 12, pana la ora 16, micutii romanasi sunt invitati la Atelierul de Creatie, unde creativitatea prinde culoare si forma. Doritorii se pot transforma in personajele lor preferate, pentru ca in Atrium ii asteapta si sesiuni de facepainting.

Turta dulce, scortisoara, zahar vanilat, vin fier si povestile celor dragi, toate te asteapta la Targul de Craciun Winter in My Town. Pe langa bunatatile de sezon, aici ai si un parc de distractie cu top roll, autodrom, carusel cu lanturi si o Roata Panoramica. Aceasta are 18 gondole, a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute.

In zona Iulius Expo, in perioada 1 – 6 decembrie, poti descoperi Targul de Mos Nicolae, unde poti alege un cadou special pentru cei dragi tie. (I.P.)

Leave a Reply