VIDEO Primarul din Iecea Mare, judetul Timis, cercetat penal pentru lovire, amenintare si tulburarea linistii si ordinii publice. A batut doi consilieri locali

Primarul comunei Iecea Mare, Liviu Tomulea, care este si liderul local al organizatiei PSD, a fost reclamat la Politie, dupa ce a agresat doi membri ai PNL din localitate. Politistii au deschis un dosar penal.


Consilierul local Iulian Sarca si Mircea Parva, membru in biroul politic local, au obtinut certificate medico-legale si au depus plangeri penale impotriva edilului social democrat si a altor persoane care i-au agresat cu batele dupa un meci de fotbal.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru lovire, amenintare si tulbulare a linistii publice.

“La data de 26.11.2022, in jurul orei 23.50, politistii Sectiei 2 Rurale Sacalaz au fost sesizati cu privire la faptul ca in incinta unui local din Iecea Mare a avut loc un conflict intre 4 persoane, in urma caruia doi barbati de 34 si 52 de ani, au fost agresati de ceilalti doi, in varsta de 42 si 39 de ani. Acestora li s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului, refuzand transportul la o unitate spitaliceasca.

In acest caz a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, in care politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, au transmis reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply