Carambol rutier pe DN1 Sibiu – Brasov, cu trei masini care s-au transformat in dauna totala. Trei persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav

Trei persoane si-au pierdut viata, duminica seara, pe DN1 Sibiu – Brasov, in zona localitatii Hula Bradului, in urma unei accident rutier in care au fost implicate trei masini. Evenimentul s-a produs in jurul orei 20,45. ISU Sibiu a anuntat, la ora 22,14, ca echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru doua persoane, un barbat si o femeie.


Din nefericire, in ciuda eforturilor salvatorilor, acestia nu au raspuns manevrelor. Ulterior, echipajul SAJ a transportat la spital alte doua persoane.

Potrivit SAJ Sibiu, o tanara de 20 de ani, cetatean strain, aflata in stop cardio-respirator, a fost transportata in curs de resuscitare.

De asemenea, un barbat de 62 de ani a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-facial. Alta persoana a refuzat transportul la spital.

„In urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru doua persoane, un barbat si o femeie, din nefericire in ciuda eforturilor salvatorilor, acestia nu au raspuns manevrelor. O a treia victima, de sex feminin care a fost transportata inconstienta la UPU Sibiu a fost declarata decedata la UPU. Echipajul SAJ a transportat la spital alte doua victime; una refuzand transportul la spital” a declarat Andreea Stefan, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu.

Politia desfasoara cercetari pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea acestei tragedii rutiere. (V.E.)

Leave a Reply