Ezoteric Fest Timisoara. Cel mai exotic eveniment expozitional organizat de CCIA Timis, la o noua editie. Generalul Emil Strainu isi lanseaza o carte

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste in perioada 9 – 11 decembrie 2022 cea de-a 25-a editie a manifestarii Ezoteric Fest Timisoara, manifestare traditionala organizata de Expo Timisoara International in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.


Vor participa peste 70 de expozanti si conferentiari din intreaga tara.

In standuri, se vor regasi produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative si complementare, literatura specifica tematicii, consultatii gratuite, masaje si demonstratii.

Zilnic vor avea loc conferinte adecvate tematicii. Evenimentul se bucura de participarea extraordinara a gen. dr. Emil Strainu, cu lansari de carte si sesiuni de autografe.

De asemenea, binecunoscutul interpret Gheorghe IOVU va incanta asistenta cu muzica terapeutica. In exteriorul CRAFT va functiona un tatg de produse traditionale de sezon.

Expozitia este deschisa publicului intre orele 10 – 20.

Taxa de intrare: 10 lei.


Informatii suplimentare la tel. 0741-700153, dna Aura CULEA, organizator si pe site-ul evenimentului: www.ezotericfesttimisoara.ro.

(Impact Press)

Leave a Reply