„Dam tonul la cadouri!”: cumpara darurile perfecte pentru cei dragi si castiga premii uimitoare la Iulius Town Timisoara (P)

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase si mai asteptate luni din an. Este perioada in care gandurile noastre se indreapta catre cei dragi, mai mult ca oricand si e inca un moment potrivit sa le oferim o imbratisare, dar si un cadou special. La Iulius Town, deja se simte magia sarbatorilor de iarna, brandurile te intampina cu articole de sezon si este timpul sa incepi cautarea darurilor desavarsite, care vor fi oferite de Mos Craciun.


„Dam tonul la cadouri!”, iar tu esti premiat de Iulius Town, la cumparaturi. Spiridusii Mosului s-au instalat deja in zona Centrului Info din Iulius Mall, asa ca e timpul sa te transformi in ajutorul lui Mos Craciun.

Sarbatorile de iarna sunt despre familie, prieteni, revederi, locuri calde, lumina in suflet si, bineinteles, daruri. Sarbatoarea Craciunului ne face mai sensibili, mai buni si creste in noi dorinta de a impartasi bucuria cu altii, iar cadourile ne ajuta sa ne manifestam sentimentele pentru cei dragi, prin lucruri ce pot fi utile si pot servi drept amintiri de neuitat. Dar pentru a reusi sa alegi cadourile cele mai inspirate trebuie sa te „transformi” din timp in ajutorul Mosului, iar Iulius Town s-a pregatit sa te premieze.

Astfel, pana pe 23 decembrie 2022, daca faci una sau mai multe achizitii ce insumeaza 500 lei, in aceeasi zi, vei fi premiat cu jucarii de plus, bauturi racoritoare sau vouchere. Acestea din urma pot fi transformate in carti, la Carturesti, momente delicioase la Fenice, Ribs Grill si Chantia, articole de sezon de la Hervis sau chiar sesiuni de distractie la Roata Panoramica de la targul de Craciun Winter in My Town.

Iar daca i-ai trecut pe lista pe cei dragi, dar iti faci si tie un cadou, iar achizitiile ajung la minimum 2.000 de lei, primesti vouchere de cumparaturi cu valori de 300 si 500 de lei. Acestea iti pot aduce bijuterii statement de la Teilor sau parfumuri de lux de la Obsentum. Zilnic, vor fi premiati 205 de participanti la campanie.

In ambele situatii de mai sus, clientii trebuie sa inregistreze bonurile in sistemul electronic de la Centrul de Premiere aflat la parterul Iulius Mall, in zona Centrului Info si vor primi premii in functie de norocul lor si in limita stocului disponibil. Valoarea totala a premiilor depaseste suma de  40.000 de euro, iar mai multe detalii gasesti in regulamentul postat pe site-ul Iulius Town.

Cumparaturile sunt insa si mai placute in cadrul de poveste instalat in Iulius Town. Anul acesta ne bucuram impreuna de universul fascinant al Musical Christmas, care s-a instalat in jurul bradului din Atrium, iar pe aceasta „scena” toate dorintele se implinesc.

Noi „Dam tonul la cadouri!”, iar tu primesti premii incredibile la shopping! (I.P.)

Leave a Reply