Christmassy weekend la Iulius Town Timisoara: Ateliere de Creatie, demonstratii de arte martiale, gimnastica ritmica si Targ de Craciun (P)

„Bucurie” si „magie” sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceasta stare a pus deja stapanire pe ansamblul Iulius Town. Micii artisti sunt invitati la ateliere de creatie, unde au oportunitatea sa isi puna in valoare creativitatea, iar la Teatrul de Papusi vor pasi intr-o lume de basm. Iubitorii de sporturi sunt asteptati la o prezentare de karate si o demonstratie de gimnastica ritmica. In exteriorul Iulius Mall va asteapta, de la mic, la mare targul de Craciun Winter in My Town.


Imaginatia si ideile prind diferite forme la Atelierele de Creatie pentru copii, care au loc in perioada 10 – 11 decembrie 2022, la Iulius Town, in zona Intersport. Cei mici vor crea decoratiuni de sarbatori folosind hartia reciclata in cadrul campaniei „’Tis The Season To Be Eco”. Atelierele incep la ora 15. Campania de sustenabilitate continua si in aceasta saptamana, iar timisorenii pot recicla hartie pana pe 11 decembrie, la centrul de colectare amplasat in parcarea portocalie, sub hipermarketul Auchan.

Duminica, inainte ca cei mici sa mearga la Ateliere, sunt invitati si la Teatrul de Papusi. Scena muppets-urilor este amenajata in zona Splend’or, iar spectacolul va incepe de la ora 11. Taramul viselor este mai aproape de micii curiosi in acest weekend, la sceneta „Visul Omului de Zapada”.

Tot duminica, de la ora 17, sectia de gimnastica ritmica de la Clubul sportiv Nr. 1 Timisoara va sustine un numar spectaculos in Atriumul Iulius Mall. Cei interesati de artele martiale au parte de un adevarat spectacol duminica, 11 decembrie, de la ora 17,30, in Atriumul Iulius Mall. Echipa Kentos va sustine o prezentare de karate, unde va fi prezenta echipa medaliata la concursul mondial Caorle-Italia, dar si alti sportivi apreciati la nivel mondial. Vino sa ii vezi pe tinerii timisoreni care formeaza clubul Kentos!

La Winter in My Town, te bucuri de beculete stralucitoare, arome deosebite, care te transporta instant intr-o lume de basm si vor trezi in tine spiritul de sarbatori. Atmosfera este completata de artistii timisoreni care vor urca pe scena. Vineri, 9 decembrie, Gratian M. Denis o sa incante publicul de la ora 18, iar de la ora 20, ritmurile se schimba cu Dj Daweed si Dj Heigl.

Sambata, scena va fi animata, incepand cu ora 15, pana la 22, de: Beni Mihai, Trupa Matrix Dance, Palatul Copiilor Timisoara, Trupa Emotion, Tip Top Club, Ansamblul Folcloric „Doina Timisului”, dar si de tinerii din proiectul „Voci pentru Timisoara”.

Duminica, spectacolul este continuat, de la ora 16 pana la 22: Scoala de muzica Ramona Iatan, Formatia de dansuri si obiceiuri traditionale a comunei Bautar, Perfect Music by Gabi Zaharia, formatia The Other You, Profesor Ioji Racz, care aduce un moment de colinde si folclor traditional romanesc, si Ansamblul Folcloric „Junii Timisului”. (I.P.)

Leave a Reply