Smartfit merge mai departe! „Clientii au fost tinuti departe de jocurile de culise ale unor fosti parteneri rau intentionati”

Cea mai importanta valoare Smartfit a fost si va ramane comunitatea pe care am creat-o in 11 ani de munca. Avem alaturi antrenori, sportivi de talie internationala, pasionati de sport si mai ales, prieteni.


De-a lungul anilor, am evoluat constant, am devenit mai buni pentru clientii nostri si i-am tinut departe de jocurile de culise ale unor fosti parteneri rau intentionati. Am preferat sa promovam infrastructura pusa la dispozitia clientilor, programele sportive unice in tara si performantele sportivilor care se antreneaza la Smartfit.

Din pacate, toate acestea sunt puse astazi sub semnul intrebarii din cauza deciziei nedrepte de excludere a asociatului majoritar din firma.

„Cosmin Sorban, asociat majoritar, este persoana care a dat totul pentru Smartfit, de la banii investiti pana la timp si motivatie pentru fiecare angajat. Fara Cosmin Sorban nu exista Smartfit”, spun antrenorii din fiecare dintre cele patru centre Smartfit.

Fostul partener de afaceri al lui Cosmin Sorban, actual competitor, s-a folosit de artificii legale ca sa obtina o decizie controversata de excludere din propria firma a asociatului majoritar.

„Cred ca este o decizie fara precedent, care ingrozeste orice reprezentant al mediului de afaceri. Desi in acest caz particular, al meu, s-a produs o regretabila eroare, imi pastrez increderea in justitie. Relatiile de afaceri nu ar trebui transate pe masa judecatorilor, iar ca sa nu ajungeti acolo, aveti grija pe cine ajutati si pe cine bagati in firma, caci iata, pe cine nu ai lasat sa moara, nu te lasa sa traiesti”, a declarat Cosmin Sorban.

Echipa Smartfit multumeste tuturor celor care au trimis mesaje de incurajare si sustinere. Brandul Smartfit apartine lui Cosmin Sorban si va servi mai departe comunitatii care crede in valorile Smartfit. In perioada urmatoare vom trece printr-o perioada de reorganizare, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat pentru eventualele discrepante care pot aparea. Impreuna, la bine si la rau, ne bazam pe comunitatea Smartfit! (I.P.)

Leave a Reply