Autospecialele Politiei Romane sa nu mai alimenteze de la Petrom! Politistul Valer Kovacs se alatura boicotului national impotriva firmelor austriece din Romania

Politistul timisorean Valer Kovacs s-a alaturat campaniei nationale de boicotare a afacerilor cu capital austriac din Romania – declansata de votul negativ din Comisia JAI, din 8 decembrie, cand s-a discutat aderarea Romaniei la Spatiul Schengen – printr-o cererea adresata conducerii Ministerului Afacerilor Interne.


Videoclipul postat pe Tik-Tok a adunat, deja, peste 5.000 de vizualizari si sute de comentarii, fanii de pe reteaua de socializare sustinand cu fermitate boicotul propus de Valer Kovacs.

„Solicit public conducerii Ministerului Afacerilor Interne rezilierea contractului cu Petrom, firma austriaca prin care se alimenteaza toate autospecialele Politiei Romane, pentru votul negativ pe care l-a primit tara noastra referitor la aderarea la Spatiul Schengen. Un vot nejustificat din punct de vedere legal. Acum e momentul sa aratam intregii lumi ca si romanii au coloana vertebrala si nu avem datorii fata de nimeni”, este mesajul transmis de politistul de la Brigada Autostrazi.

Intr-o alta postare, Valer Kovaci cere tragerea la raspundere a celor care au semnat vanzarea pagunoasa a Petrom-ului, iar instrainarea resurselor naturale sa fie interzisa prin lege. „Toate contractele cu resursele tarii trebuie renegociate urgent. Vreau toti coruptii sa putrezeasca in inchisori cu averile confiscate pana la a 3 a generatie. Doar asa natiunea romana are o sansa sa redevina o putere mondiala.” (G.I.)

Leave a Reply