Concursul pentru functia de inspector sef al IPJ Arad, castigat de un politist din Timis. Victoria, sarbatorita si la Timisoara

Imputernicit la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arad in urma cu sase luni, comisarul sef Dan Stoicanescu, care o perioada a condus IPJ Timis si BCCO Timisoara, a devenit comandantul oficial al politistilor din judetul vecin.


Politistul timisorean a castigat concursul organizat de Politia Romana, reusind sa-l invinga pe comisarul sef Calin Grui, reprezentantul gazdelor, seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Arad.

Intrecerea dintre cei doi politisti, cu importanti sustinatori in „tribune”, a avut loc, astazi, desi in anuntul initial publicat pe site-ul IGPR s-a avansat data de 12 decembrie.

„Din motive obiective, proba interviu pentru concursul organizat in vederea ocuparii functiei vacante de sef al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, prevazuta la pozitia 1 din statul de organizare al unitatii, va avea loc in data din 13.12.2022”, a fost modificarea de ultim moment, care a amanat momentul victoriei lui Dan Stoicanescu cu o zi.

Proba de concurs, adica interviul cu juriul constituit la nivelul conducerii IGPR, a fost evaluata cu note de la 1 la 10, iar pentru a fi declarat promovat, candidatul trebuia sa obtina minimum nota 7.

In conditiile in care Dan Stoicanescu a fost declarat admis, cu siguranta a avut o nota mai mare decat Calin Grui. Venita in prag de sarbatori, aceasta veste aduce o mare bucurie si prin birourile managerilor de la IPJ Timis, al chestorului Alin Petecel, intrucat, cel putin trei ani, nu-si vor mai simti functiile in pericol. (V.E.)

2 thoughts on “Concursul pentru functia de inspector sef al IPJ Arad, castigat de un politist din Timis. Victoria, sarbatorita si la Timisoara

  1. S-a scapat petecel de concurenta , l-a plantat pe asta la Arad is curios cat o sa l suporte aradenii jale Timisul e varza cotropit de oltenisoara

Leave a Reply