Accident de vanatoare! Un barbat din Timis, impuscat mortal de un tovaras care nu detinea permis de portarma

Un vanator in varsta de 50 de ani a decedat, azi, 2 ianuarie, dupa ce a fost impuscat cu o arma de vanatoare de un barbat, in varsta de 56 de ani, la o partida de vanatoare neautorizata, in apropierea localitatii Crivina.


Potrivit biroului de presa al  IPJ Timis, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si braconaj, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

“Politistii Sectiei 6 Rurale Gavojdia au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul ca in apropierea localitatii Crivina, un barbat ar fi fost impuscat cu o arma de vanatoare.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand ca un barbat de 56 de ani, in timp ce se afla la o partida de vanatoare neautorizata ar fi impuscat accidental un alt barbat, de 50 de ani, care participa la vanatoare, rezultand decesul acestuia.

La fata locului au fost gasite doua arme de vanatoare si mai multe cartuse, acestea fiind confiscate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor”, se mentioneaza in comunicatul de presa transmis de IPJ Timis.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca niciunul dintre cei doi barbati nu detinea permis de port arma. (I.P.)

Leave a Reply