A inceput Winter Sale la Iulius Town Timisoara. Profita de reducerile de pana la 70% si bucura-te de cumparaturi inspirate! (P)

Craciunul a trecut, cei dragi si-au despachetat darurile, dar tu ti-ai facut vreun cadou sarbatorile acestea? Daca nu, acum e momentul pentru ca brandurile din Iulius Town Timisoara afiseaza reduceri de pana la 70%. De la sacou, pulover, pantofi, accesorii, cosmetice, piese elegante, rezolvi intreaga tinuta intr-o singura sesiune de shopping.


Tot aici te poti pregati si pentru viitoarea escapada la munte sau sa-ti completezi garderoba cu piese pe care ti le doresti de mult timp. In catalogul Winter Sale gasesti lista cu toate ofertele.

Fie ca este vorba de planuri noi, de o noua pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezenta in fiecare dintre noi la inceputul de an. La Iulius Town, Winter Sale pot aduce o multime de piese vestimentare noi in garderoba ta.

Astfel, articole glamorous, sic sau confortabile reduse cu pana la 70% gasesti la ZARA, Bershka, Mango, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Motivi, Tommy Hilfiger, Helly Hansen, Intimissimi, Stradivarius si Terranova, dar si la celelalte branduri de fashion.

Dupa ce iti alegi noua tinuta, asorteaz-o cu o pereche de incaltaminte, care sa iti scoata in evidenta stilul, indiferent ca preferi tocurile stiletto sau adidasii! Anna Cori, ECCO, Benvenuti, Il Passo si celelalte magazine de profil au oferte cu pana la 70% mai mici.

Apoi, treci si prin magazinele tale preferate de beauty&care, rasfata-te si straluceste ca o diva cu produsele dorite, dar pe care acum le poti achizitiona la preturi irezistibile. Douglas, Nala, Pupa Milano si Gerovital ti-au pregatit reduceri de pana la 60%.

Daca iti doresti sa incepi anul in forta si sa te apuci de jogging, fitness, yoga sau sa treci mai des pe la sala de sport, trebuie sa stii ca la BUZZ, GRID, Hervis, Intersport, Sport Vision preturile sunt reduse cu pana la 70%.

Chiar daca Mos Craciun abia a lasat cadourile sub brad, poti sa le oferi celor dragi in continuare daruri de la Carturesti sau Diverta, care afiseaza promotii. Treci si pe la Interoptik, OptyU si Optiblu pentru o pereche noua de ochelari pentru ca ofertele ajung pana la 70%.

Lista reducerilor continua si in alte locatii, iar oferta completa poate fi consultata in catalogul Iulius Town.

Leave a Reply