Teatrul de papusi reincepe stagiunea pentru copii, la Iulius Town Timisoara (P)

Weekend-ul acesta, la Iulius Town, iubitorii de produse naturale, „vanatorii” de reduceri si micii pasionati de teatru se intalnesc. Teatrul de papusi incepe o noua stagiune, Winter Sale continua cu promotii incredibile, iar expozantii aduc bijuterii, produse naturale, dar si piese unicat, lucrate hand made.


Magia povestilor continua si anul acesta in Iulius Town, creand astfel o traditie pentru micii iubitori de teatru cu papusi, care se intalnesc in fiecare duminica in piateta Splend’or.

In acest weekend, pe 15 ianuarie 2023, de la ora 11, cei mici se vor intalni cu „Ursul pacalit de vulpe”. In perioada urmatoare, copiii sunt asteptati la piesele de teatru:

  • „Visul omului de zapada” – 22 ianuarie
  • „Iedul cu trei capre” – 29 ianuarie
  • „Pestisorul de aur” – 5 februarie
  • „Casuta prietenilor” – 12 februarie
  • „Jack si vrejul de fasole” – 19 februarie
  • „Caruta cu povesti” – 26 februarie

In perioada 13 – 15 ianuarie 2023, in zona Octogon din Iulius Mall, timisorenii vor putea descoperi bijuterii si accesorii vintage, viniluri, decoratiuni cu licheni, creme si produse de make-up naturale, articole personalizate, dar si piese vestimentare.

Si campania Winter Sale continua la Iulius Town. Acum este momentul sa iti creezi outfit-urile care te pun in valoare, pentru ca reducerile ajung si pana la 70%. Intra pe site-ul Iulius Town si verifica catalogul online, unde sunt trecute brandurile care afiseaza promotii irezistibile!

Leave a Reply