Macho Man! Inchisoare cu executare pentru ca a lovit o tanara cu palma peste fund! Judecatoria Suceava, sentinta in premiera pentru justitia din Romania

Premiera in justitia din Romania. Un barbat din Neamt va sta 10 luni dupa gratii, pentru ca a lovit cu palma, cu toata forta, posteriorul unei tinere. Incidentul s-a petrecut pe o strada din Suceava, in iunie 2021, iar alte patru femei au fost martore.


Agresorul, in varsta de 46 de ani, a fost trimis in judecata pentru loviri sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice.

„Lupu Viorel a venit in dreptul lor si dupa ce a facut niste comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitura, o palma, persoana vatamata Smart Nina mentionand ca inculpatul a lovit-o peste partea stanga a posteriorului”, se arata in hotararea pronuntata de Judecatoria Suceava, citata de Monitorul de Suceava.

„Inculpatul a lovit-o pe persoana vatamata peste zona dorsala cu un gest extrem de violent, iar apoi a intrat intr-o sala de jocuri din apropiere, razand.

Toate cele patru femei care au asistat la gest s-au aratat indignate, socate, bulversate de gestul inculpatului. Martorul T.L.L. a declarat, de altfel, ca a simtit si teama, avand in vedere ca erau singure pe strada si li se putea intampla si lor ceva asemanator”, se arata in hotararea Judecatoriei Suceava.

Barbatul mai fusese condamnat in trecut pentru doua infractiuni de viol. Autorul si-a recunoscut faptele, dar nu s-a prezentat la proces.

Acum, pe langa cele 10 luni de detentie, el trebuie sa-i plateasca victimei si despagubiri, in valoare de 7.500 de lei. Decizia magistratilor suceveni nu este definitiva. (V.E.)

Leave a Reply