Viceprimarul unei comune din Cluj, gasit decedat intr-o zona de la periferia localitatii. Era dat disparut de vineri dimineata, fiind cautat de familie si de politisti

Viceprimarul comunei clujene Suatu, Nagy Stefan, a fost gasit decedat, duminica, intr-o zona de la marginea localitatii. Edilul era dat disparut de vineri dimineata si era cautat de familie si politisti, inclusiv cu drone si caini de urma.


„Azi, in jurul orei 10,30, barbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judetul Cluj a fost gasit fara viata, spanzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat in extravilanul localitatii Suatu, judetul Cluj, in urma unor evaluari primare, fara semne vizibile de violenta”, se arata intr-o informare trimisa de Inspectoratul de Politie Judetean Cluj.

Conform aceleiasi surse, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei, cercetarile fiind continuate in cadrul unui dosar penal de ucidere din culpa.

Politistii din Cluj-Napoca au anuntat disparitia barbatului, inca din 13 ianuarie.

“La data de 13 ianuarie a.c., Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre plecarea voluntara a unui barbat de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu in cursul aceleiasi zile.

Pentru depistarea acestuia, au fost organizate actiuni de cautare, activitati care continua si in prezent. Au fost angrenati atat politisti, cat si mijloace tehnice (drone) si patrule chinotehnice.

De asemenea, cautarile sunt sprijinite de localnici, urmand a fi suplimentate de jandarmi, dar si de voluntari din cadrul CERT”, se arata intr-o informare trimisa duminica de Inspectoratul de Politie Judetean Cluj.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, spune ca nu l-a mai vazut de joi pe viceprimar.

“Joi dimineata a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. Dupa-amiaza a plecat acasa, am incercat sa vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a raspuns. Vineri dimineata nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai vazut de atunci”, a spus primarul. (Agerpres)

Leave a Reply