Cine este ofiterul de la DGPI, serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne, care i-a protejat pe fratii Tate. „M-am ocupat de tot ce tine de sistemele de securitate”

Bogdan Stancu, fost ofiter de la Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne s-a ocupat de paza fratilor Tate. Barbatul a marturisit ca Tristan si Andrew Tate au angajat oameni cu pregatire militara pentru a se simti in siguranta.


Au aparut informatii noi din ancheta care ii vizeaza pe fratii Tate! Bogdan Stancu, fost ofiter de la Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) a MAI, se pare ca se ocupa de paza celor doi britanici.

Barbatul care a lucrat in trecut in Ministerul de Interne, spune ca fratilor Tate „le era teama ca cineva ar putea sa le faca rau”, motiv pentru care cei doi au angajat mai multi oameni cu pregatire militara.

„Eu am ajuns la ei in urma cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce tine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au intrebat daca pot sa-i ajut in legatura cu siguranta lor, deoarece le era teama ca cineva ar putea sa le faca rau. Le-am spus ca pot sa-i ajut. Aveau nevoie de noi sa-i ducem in siguranta. Soferii pe care i-am angajat aveau anumite calitati, nu erau oameni obisnuiti, ci erau persoane care aveau pregatire militara”, a declarat Bogdan Stancu, fost ofiter DGPI, in exclusivitate la Antena 3 CNN.

Acesta a precizat ca politistii i-au perchezitionat cele doua locuinte pe care le detine, fiind implicat, in acest caz, in calitate de martor.

„Politistii au facut perchezitii in ambele locuinte pe care le detin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat si va fi deschis in prezenta mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect”, a incheiat fostul ofiter DGPI.

Andrew Tate, dezvaluiri incredibile: Seful Politiei mi-a cerut spaga. La fiecare 5 minute cineva era la usa pentru mita. Daca am nevoie sa vorbesc cu primul ministru pot sa fac asta sa se intample

Andrew Tate a explicat intr-un interviu pentru o televiziune din Marea Britanie cum a reusit el sa deschida cazinoul in Romania in perioada pandemiei, cand totul era inchis, intelegandu-se cu parlamentari si dand mita inclusiv sefului politiei.

Declaratiile absolut socante ale lui Andrew Tate:

„Ei au inchis tot. Poate nu ar trebui sa spun asta pe internet, dar voi spune. Romania este corupta in totalitate. Din cap pana-n picioare. Cand Corona a venit a trebuit sa ma lupt cu lucrurile astea. Am o retea foarte, foarte extinsa in Romania. Vreau sa fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care imi place atat de mult sa traiesc acolo e pentru ca eu sunt in esalonul foarte inalt al societatii.

Daca am nevoie sa vorbesc cu primul ministru pot sa fac asta sa se intample. Nu pot sa fac asta in Vest.

Ne-am dus sa ne intalnim cu membri ai Parlamentului si ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijeaza tot rahatul asta cu carantina generala”. Ei stiau ca a fost o inselaciune, ei stiau, toata lumea o stia. Si au zis: ”UE ne-a dat miliarde in fonduri europene” Fonduri europene, mita, ca sa asculte. „Deci nu putem sa le deschidem (cazinourile). Puteti deschide daca nu aprindeti luminile in exterior. O faceti pe ascuns”.

Asa ca am facut un targ cu ei: sa deschid cazinoul contra spaga. Asa ca am deschis prima luna cu mita, dar mita tot crestea pentru ca e Romania, corect?
Seful Politiei a venit si a vrut si el. Seful Politiei si-a sunat amici si p*la de inspectorul de la pompieri, alti nenorociti si cel cu licenta de alcool au aparut. Toti dadeau telefoane, hei, cazinoul e deschis si dau spaga ca sa plecati.

Deci inainte sa-ti dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la usa pentru mita.”

Procurorii DIICOT au descins, joi, la sapte adrese din Bucuresti, Ilfov si Prahova, in cadrul anchetei deschise pe numele fratilor Andrew si Tristan Tate. Milionarii britanici ar fi traficat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat sa lucreze intr-un studio de videochat amenajat intr-o vila de lux din Pipera.

Autoritatile romane au pus sechestru pe vila si masinile de milioane de dolari pe care Andrew si Tristan Tate le detin in tara noastra.

Tristan Tate a devenit cunoscut in showbizul romanesc dupa ce s-a aflat ca formeaza un cuplu cu Bianca Dragusanu.

„Ne-am cunoscut prin niste prieteni comuni si el a indraznit sa ma abordeze, tocmai datorita faptului ca nu stia cine sunt. M-a intrebat daca sunt intr-o relatie si i-am spus ca este complicat. Eu i-am spus, nu l-am mintit.”, declara Bianca, in 2018, despre legatura cu Tristan Tate. Cei doi s-au despartit dupa 6 luni.

Proxenetul a fost vazut chiar si in compania Alexandrei Stan. Cei doi au postat fotografii din inimitatea lor, pe retelele de socializare. „Am iesit de cateva ori si am simtit ca nu e ce trebuie, nu e barbatul cu care as putea incepe ceva serios si am rupt orice legatura”, a spus Alexandra Stan. (V.E.)

Sursa: comisarul.ro

Leave a Reply