Sedinta solemna a Consiliului Baroului Timis. Avocatii admisi in profesie vor depune juramantul, iar av. dr. Radu I. Motica va primi o Diploma de Excelenta

Avocatii admisi in profesie vor depune juramantul profesional, in 21 ianuarie, in cadrul sedintei solemne a Consiliului Baroului Timis, care va fi gazduita de Consiliul Judetean Timis. Evenimentul este organizat de Baroul Timis, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, invitat de onoare fiind presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, avocat dr. Traian Briciu.


“Baroul Timis, 148 de ani de la atestare. Trecut, prezent si viitor” este titulatura sub care se desfasoara evenimentul, care va incepe la ora 9, in Sala Multifunctionala a CJT.

In cadrul evenimentului, vor fi premiati avocatii membri ai Baroului Timis, situati pe primele 3 locuri la examenul de absolvire a Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

De asemenea, se va acorda o Diplome de Excelenta avocatului, profesor universitar dr. Radu I. Motica, pentru „contributia de exceptie la dezvoltarea profesiei de avocat, prin infiintarea si perfectionarea invatamantului juridic timisorean, precum si pentru formarea si indrumarea a numeroase generatii de avocati”.

In final, participantii vor asista la depunerea juramantului profesional de catre avocatii admisi in profesie. Ziua festiva se va incheia cu distinsul eveniment Balul Avocatilor, unde taxa de participare pentru orice persoana din afara baroului, exceptand insotitorii avocatilor definitivi sau stagiari, este de 450 de lei. In limita locurilor disponibile… (I.P.)

Leave a Reply