Gala Campionilor de Automobilism & Karting Timis 2022, un eveniment sportiv asteptat de toata suflarea pilotilor si copilotilor de raliu din Banat

La finalul unui sezon automobilistic asteptat de toata suflarea pilotilor si copilotilor de raliu din Timis, dar si a suporterilor din tot Banatul, primul dupa intrecerile anulate din perioada pandemiei, Asociatia Auto Club Rally Timis organizeaza mult asteptata Gala a Campionilor de Automobilism & Karting Timis 2022.


Evenimentul va avea loc, sambata, 28 ianuarie, de la ora 17, si va fi gazduit de restaurantul Popasul Caprioarei, din comuna Sag, la nici 15 kilometri de Timisoara.

Dupa cum ne-a transmis Ladislau Giurisici, presedintele Asociatiei Auto Club Rally Timis si sufletul acestei intreceri automobilistice de traditie, in cadrul celui mai important eveniment festiv din lumea sportului cu motor timisan va avea loc premierea pilotilor de raliu si a echipajelor care au obtinut cele mai bune performante la Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis, editia a XXII-a.

Gala se desfasoara sub auspiciile Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), motiv pentru care organizatorii se asteapta ca seara campionilor de raliu din Timis sa fie onorata si de oaspeti de seama de la Bucuresti. (C.R.)

Leave a Reply