O noua razie a politistilor locali din Timisoara pe mijloacele de transport in comun si in statii. Minor de 11 ani, prins dupa ce a distrus peretele de sticla al unei statii STPT

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban si Patrulare Navala au desfasurat, zilele trecute, o noua actiune pe mijloacele de transport in comun, dar si in statiile acestora, cu scopul prevenirii faptelor precum practicarea cersetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deseuri, deteriorari si distrugeri, combaterea calatoriei fara bilet, oprirea si stationarea autovehiculelor in statiile de tramvaie, autobuze si troleibuze etc, dar si pentru constatarea  de diverse nereguli care trebuie remediate si prevenirea prezentei hotilor de buzunare in mijloacele de transport si in statiile acestora.


Au fost aplicate un numar de 17 sanctiuni contraventionale pentru consum de alcool si fumat in mijloacele de transport in comun, calatorie fara detinerea de legitimatii de calatorie, au fost aplicate 115 colante unor autovehicule oprite sau stationate in statiile mijloacelor de transport in comun si au fost comunicate un numar de 11 nereguli.

In acelasi context, de aceasta data politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica au depistat o persoana care, in seara zilei de duminica, 29 ianuarie, in jurul orei 21,30, a aruncat cu un bolovan in peretele de sticla a unei statii Societatii de Transport Public Timisoara, de pe b-dul Vasile Parvan, spargandu-l. Desi a luat-o la fuga, persoana in cauza a fost retinuta de politistii locali, constatandu-se ca este vorba despre un minor de 11 ani.

Din acest motiv, a fost solicitata prezenta tatalui acestuia, care a fost predat, impreuna cu minorul, la Sectia 2 Politie, pentru continuarea cercetarilor, fiind vorba de comiterea infractiunii de distrugere. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply