Un medic de la Spitalul de Copii din Timisoara, surprins de politisti in timp ce incerca sa profite sexual de un minor

Un medic de la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara a fost amendat cu 1.000 de lei, dupa ce a fost surprins de un echipaj de politie in timp ce se pregatea sa faca sex cu un minor.


Incidentul s-a petrecut, aseara, in jurul orei 21, iar masina in care a fost depistat medical pediatru in compania minorului se afla parcata pe strada lt. Ovidiu Balea, sub podul de la iesirea din Timisoara, spre Sacalaz.

Prezenta autoturismului in acel loc de la periferia orasului le-a starnit suspiciuni politistilor, care au trecut la legitimarea ocupantilor. Astfel, au aflat ca minorul a fost “racolat” prin intermediul retelei de socializare Tinder, i-a spus medicului ca are 18 ani, nu 16, si si-au dat intalnire pentru a intretine raporturi sexuale.

„In cursul zilei de ieri, 29.01.2023, in jurul orei 21, politistii Sectiei 4 Urbane Timisoara, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Balea, din municipiul Timisoara, un barbat, in varsta de 41 de ani si un tanar, in varsta de 16 ani, care se aflau intr-un autoturism parcat, prezenta acestora in acel loc fiind nejustificata.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei doi s-au intalnit cu scopul de a intretine relatii sexuale, fapta care nu a fost materializata. Cei doi barbati au fost sanctionati conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice”, a transmis IPJ Timis. (I.P.)

Foto: arhiva

Leave a Reply