CCIA Timis: Firmele timisene, invitate ca vizitatori la expozitia de legume si fructe proaspete „Freskon 2023” din Salonic, Grecia (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial si al HELEXPO Salonic, invita companiile timisene sa participe in calitate de vizitatori la Expozitia Internationala de Fructe si Legume Proaspete „Freskon 2023”, organizata in perioada 23 – 25 aprilie 2023, la Salonic, Grecia.


Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani si sud-estul Europei si se va desfasura la Centrul International HELEXPO din Salonic. Printre companiile participante se numara cooperative, exportatori si importatori de fructe&legume, masini de ambalare, lanturi de supermaket, servicii conexe.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr.

Evenimentul are loc in cadrul «Hosted Buyers Program» sustinut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum si organizarea intalnirilor B2B in cadrul expozitiei.

Biroul Economic si Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)

300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Termen de inscriere:  3 martie 2023

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere:

Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro.

Persoana de contact: Cristina Coroian, director Cabinet.

(Impact Press)

Leave a Reply