Profesor de la un liceu din Tg. Jiu, retinut de politisti sub acuzatia ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva in varsta de 16 ani

Un profesor de informatica din Gorj a fost retinut de politisti pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora, anunta Gazeta de Sud. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale l-au retinut, marti, pentru 24 de ore pe barbatul, de 43 de ani, din municipiul Targu Jiu, banuit de savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.


Pe 5 decembrie 2022, Politia Municipiului Targu Jiu a fost sesizata de catre o femeie din comuna Logresti cu privire la faptul ca fiica sa minora ar fi intretinut relatii sexuale cu o persoana majora.

Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca in perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi intretinut relatii sexuale consimtite cu un barbat, de 43 de ani, din municipiul Targu Jiu.

Barbatul a fost prezentat, azi, unui judecator de drepturi si libertati, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu solicitand arestarea preventiva pe 30 de zile.

Cel retinut este profesor de informatica la un liceu din Targu Jiu, precum si la o unitate de invatamant din comuna Logresti.

Mama fetei i-ar fi prins pe cei doi in timp ce intretineau relatii sexuale intr-un apartament din Targu Jiu si a sesizat politia. (I.P.)

Foto: arhiva

Leave a Reply