Festivalul de moda Timisoara Kids & Teens Fashion: creativitate si spectacol pe catwalk-ul din Iulius Town Timisoara (P)

Copiii si adolescentii pasionati de cele mai noi trenduri in materie de fashion au pregatit un show impresionant la Iulius Town. Astfel, sambata, 4 februarie evenimentul Timisoara Kids & Teens Fashion Show va aduna pe catwalk trenduri noi ale unor branduri indragite, dar si multa frumusete, eleganta si emotie.


Si ziua de duminica este rezervata celor mici pentru ca pe scena din piateta Splend`or, copiii vor face cunostinta cu „Pestisorul de aur”. Nu uita, insa, ca magazinele afiseaza inca discounturi, asa ca este si un moment bun sa iti innoiesti garderoba cu piese vestimentare sic si comode.

Cand spui moda te gandesti instant la glamour, defilari pe catwalk, outfituri cool, iar pasiunea pentru acest domeniu apare de la cele mai fragede varste.

Astfel, la evenimentul Timisoara Kids & Teens Fashion Show, ce va avea loc sambata, 4 februarie, de la ora 17, cei mici ne vor arata care sunt tredurile sezonului primavara – vara.

Colectiile vestimentare sunt puse la dispozitie de House, Lee Cooper, Grid, TimeOut, Adidas, Next, Kenvelo, DeFacto, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, dar si de designeri autohtoni, precum: Atelier Claudia Grecu, Boutique de Re.Creatie, Stada Boutique, Brinelli Romania. Atmosfera va fi completata de buna dispozitie si eleganta. Evenimentul aflat la a V-a editie este organizat de Scoala de Modeling Cleopatra Popescu in parteneriat cu Iulius Town, iar toti iubitorii de fashion si copilarie sunt invitati sa participe la show.

Duminica, 5 februarie, in Iulius Mall spectacolul de moda va fi inlocuit cu cel de teatru. De la ora 11.00, cei mici sunt asteptati sa afle povestea „Pestisorului de aur” si despre cat de important este sa pastrezi limitele. Jocul la vedere, manuirea marionetelor, cantatul si interactiunea cu publicul vor asigura distractia pentru copii si parinti.

Cum este deja o traditie ca in luna februarie reducerile sa atinga cele mai mari procente, in mai multe locatii din Iulius Mall, fa o vizita in magazinele favorite si bucura-te de promotii. Nu rata nici Targul de Bijuterii handmade din zona Octogon si completeaza-ti outfiturile cu podoabe unice. (I.P.)

 

Leave a Reply