Actiune fulger pentru depistarea soferilor din Timisoara care parcheaza pe spatii verzi, trotuare si piste de biciclete. VEZI cate sanctiuni au fost aplicate

Politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica au desfasurat, in cursul de ieri, o actiune fulger pentru luarea masurilor legale in cazul conducatorilor auto care opresc sau stationeaza neregulamentar pe spatii verzi, trotuare, zone hasurate, piste de biciclete, acces interzis, fapte prevazute si sanctionate de OUG 195/2002 si de HCL 371/2007.


Astfel, in doar câteva ore, au fost depistate un numar de 37 de autovehicule parcate neregulamentar, la 7 dintre soferii acestora fiindu-le intocmite procese verbale de constatare a contraventiei pe loc, iar la alte 30 de autovehicule au fost aplicate colante tip invitatie pentru a se prezenta in vederea sanctionarii.

Cele mai multe dintre faptele constatate au fost pentru parcarea pe trotuare si piste de biciclete.

Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto ca aceste fapte de incalcare a legislatiei sunt urmarite permanent de politistii locali si recomanda respectarea actelor normative in vigoare pentru a evita sanctionarea. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply