Autorul mai multor jafuri armate din Bucuresti, un cunoscut luptator de MMA. A fost retinut de politisti si urmeaza sa fie dus la arestare

Autorul mai multor jafuri armate din Bucuresti a fost identificat si retinut de politisti. Barbatul in varsta de 34 de ani, care a jefuit o farmacie din Bucuresti, ar fi un sportiv extrem de cunoscut in Romania. In urma perchezitiilor, acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Este vorba despre Radu Mihaita, un cunoscut luptator MMA din Romania.


Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce ameninta cu pistolul un angajat al farmaciei, apoi a sustras nu mai putin de 3.000 de lei prin acelasi mod de operare.

Barbatul a incercat sa dea o spargere si la un amanet, in aceeasi seara, dar nu a reusit sa o intimideze pe angajata de acolo.

Radu Mihaita urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

El nu este la primul incident de acest fel. Acesta mai are antecedente penale in aceeasi cauza, insa nu la noi in tara.

Vorbim despre aceleasi tentative de jaf care au avut loc in strainatate.

”Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat o perchezitie la domiciliul unui barbat banuit de savarsirea infractiunilor de talharie calificata si tentativa la talharie calificata.

In fapt, acesta, la data de 31 ianuarie, ar fi patruns in sediul unei societati comerciale tip amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenintat o angajata cu un pistol si ar fi cerut sa-i remita incasarile societatii, insa aceasta nu a dat curs solicitarilor.

De asemenea, in aceeasi seara, prin folosirea aceluiasi mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei dintr-o farmacie din judetul Ilfov.

In urma efectuarii perchezitiei, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar barbatul a fost depistat si condus la audieri. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Capitalei. (V.E.)

Sursa: antena3.ro

Leave a Reply