Politist local din Timisoara, lovit intentionat cu masina de un sofer care a parcat neregulamentar pe o strada pietonala si urma sa fie amendat

Un agent de la Politia Locala Timisoara, Serviciul Circulatie Rutiera, care, azi, in jurul orei 10,30, isi desfasura activitatea in zona pietonala a municipiului, aplicand amenzi soferilor care au parcat neregulamentar, a fost lovit cu masina chiar de catre un conducator auto pe care urma sa-l sanctioneze.


Dupa ce l-a accidentat pe politistul local, agresorul a incercat sa fuga, insa a fost prins rapid de alti politistii locali, cei de la Compartimentul Interventie Rapida. Politistul local a fost ranit la un picior, motiv pentru care a fost necesara transportarea sa la spital.

„Unul din politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera, aflati in serviciul astazi, in jurul orei 10.30, in zona pietonala, a fost accidentat de un barbat care se afla cu autoturismul parcat neregulamentar pe strada Palanca.

Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrula de politisti locali, dar nu a stat pe ganduri, a facut manevre si derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenti, dupa care s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi si a demarat, lovindu-l direct pe politistul local aflat in teren.

Colegul nostru a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal pentru investigatii, fiind ranit la picioare. Individul a fugit, dar politistii locali din cadrul Compartimentului Interventie Rapida au trecut imediat la cautarea acestuia, fiind depistat intr-un imobil de pe strada Herculane.

Cel in cauza a fost identificat in persoana lui S.M., de 39 de ani, cu domiciliul in Timisoara. Acesta era insotit in masina de o femeie de 30 de ani. Barbatul a fost predat politistilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timis, in vederea continuarii cercetarilor”, ne-a transmis Dana Seracin, purtatoarea de cuvant a Politiei Locale Timisoara. Cel mai probabil, agresorul va raspunde penal pentru infractiunea de ultraj, care se pedepseste cu pana la 7 ani de inchisoare. (Mara Ion)

Leave a Reply