In the name of love, la Iulius Town Timisoara! Oferte personalizate, la restaurante, pentru indragostiti, dar si un targ cu idei de cadouri (P)

Ca in fiecare an, inainte de Valentines Day incepe cautarea darurilor pentru persoanele dragi. De data aceasta ofera ceva iesit din tipare! Restaurantele din Iulius Town au pregatit experiente culinare pentru tine si sufletul tau pereche, pentru seara de Valentines Day, iar daca vrei sa oferi si un cadou special poti sa treci si pe la Targul de Valentine`s Day din Iulius Town.


Demonstreaza-ti iubirea prin fapte, nu doar prin declaratii de dragoste! Restaurantele din Iulius Town au pregatit meniuri speciale pentru Valentine`s Day, dar si atmosfera romantica, cu tematici specifice, in functie de fiecare locatie.

La C House Milano poti petrece o seara ca pe riviera italiana, cu muzica live. Starter-ul contine Ravioli home-made, la Main Course te bucuri de Arancini din pulpa de rata, pui cu baby spanac si rosii uscate, piure de pastarnac copt, noisette de legume, broccoli in unt si demiglace de pui. La desert va indulciti cu ciocolata, ganache de crema mascarpone, pudra de fistic, crumble de biscuiti, caramel sarat si fructe proaspete. Intra pe Facebook-ul C House Milano sa afli mai multe detalii, dar si sa iti faci rezervare pentru cea mai romantica seara!

Daca va doriti o seara exotica, la restaurantul Fenice va asteapta o seara libaneza intensa si plina de savoare. Meniul I contine Mezze libaneza entrance, crème brûlée de foie gras & shrimp, black cod cu miso mirin, iar la desert baclava Fenice cu inghetata turceasca. Iar Meniul II propune acelasi prim fel si desert, insa la Main Course antricot de vita Uruguay & piure de cartofi cu trufe si sparanghel. Mai multe informatii puteti afla accesand pagina de Facebook Fenice Palas Timisoara.

Nuba Town ofera indragostitilor o incursiune culinara in bucataria internationala. Seara incepe cu un Starter – bread, butter and home-made paté – continua cu Main Course – filet mignon with porto wine sauce – si se incheie cu Desert – Cheesecake with Rose infusion and Prosecco sauce.

La Trattoria a pregatit un meniu special, ce contine preparate inspirate din una dintre cele mai romantice tari – Italia. Bruschette asortate pe pat de rucola, coaste de porc marinate cu crusta crocanta si cartofi gratinati aromatizati ori somon pe pat mediteraneean de legume, iar la desert clasica si delicioasa panna cota cu fructe de padure si un pahar de Prosecco din partea casei. Programeaza-te pe pagina de Facebook La Trattoria.

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant promite o zi speciala, iar indragostitii primesc din partea casei cate un cadou delicios celor care doresc sa sarbatoreasca la micul dejun, pranz sau cina.

Vreti o seara relaxanta, unde sa va bucurati de momentele petrecute impreuna? KAI aduce un concept ce imbina restaurantul cu lounge experience, devenind astfel un loc efervescent.

Pentru o seara relaxanta, incercati at Fabrika, unde va puteti delecta cu burgeri, chicken chilli, mix grill si multe alte preparate. Afla mai multe pe pagina de Facebook a restaurantului!

Pentru pizza si gelato, dar si pentru un vibe intim si romantic in timp ce va bucurati de bunatati, restaurantul Daily este o alegere perfecta.

Daca va doriti o seara autentic italiana si pizza cu original taste, Atmosphere Pizza Factory poate deveni locul vostru preferat.

Vrei sa iti surprinzi jumatatea cu un cadou original? In perioada 10 – 14 februarie 2023, la etajul Iulius Mall, zona Octogon, are loc Targul de Valentine`s Day, unde gasesti inspiratie pentru cadoul perfect. Bijuterii unicat create manual si cosmetice cu lavanda, realizate din materii prime romanesti, lumanari parfumate pot deveni darul special pentru aleasa inimii tale.

Daca esti in cautarea cadoului pentru el, poti alege din gama variata din produsele personalizate, pe care expozantii le aduc. Portofele si curele din piele, produse de ingrijire personala sau bijuterii pentru barbati pot fi surprizele inedite pentru el. (I.P.)

Leave a Reply