O femeie in varsta de 33 de ani din Timisoara, data disparuta de familie, a fost salvata de la moarte de politistii IPJ Caras-Severin. A ramas fara baterie la masina si telefon pe un drum catre Muntele Mic

S-a intamplat pe un drum izolat, intre Poiana Marului si Muntele Mic, unde masina fetei stationa, inca de vineri dimineata, si doar interventia politistilor a facut ca totul sa nu se transforme intr-o tragedie!


„La ce v-ati gandi daca ati observa o masina oprita pe un drum greu accesibil, la primele ore ale diminetii, cu o persoana singura si dezorientata in interior”, este intrebarea retorica dintr-un mesaj al IPJ Caras-Severin.

„Anuntati de reprezentantii autoritatilor locale din comuna Zavoi, colegii nostri de la Sectia 10 Politie Rurala Otelu Rosu au vrut sa verifice daca tanara care stationase, vineri dimineata, cu masina pe un drum ce face legatura intre Poiana Marului si Muntele Mic are nevoie de ajutor. Incercand sa stea de vorba cu aceasta, colegii nostri si-au dat seama ca ceva este in neregula cu tanara, care petrecuse toata noaptea in acel loc, in frig, dupa ce ramasese fara baterie la masina. Pana la sosirea unui echipaj medical, politistii au facut rost de o patura cu care au acoperit-o pe tanara ce nu se putea misca si parea sa fi intrat in soc hipotermic“.

Oamenii legii au putut afla ca familia tinerei, in varsta de 33 de ani, constatase disparitia fetei, care plecase de acasa, din Timisoara, inca de miercuri, fara acte si telefonul mobil, lasand un bilet prin care isi anuntase plecarea. De atunci, familia nu a mai stiut nimic despre tanara.

„In masina erau aruncate mai multe pachete de medicamente goale. Tanara a fost preluata de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, iar acum este in grija medicilor, in afara oricarui pericol. La aflarea vestii ca a fost gasita, sora tinerei ne-a multumit printre lacrimi. La fel de recunoscatori suntem si noi, pentru faptul ca am reusit sa venim in sprijinul unei persoane aflate intr-un greu moment de rascruce al vietii, pana sa fie prea tarziu“, au conchis politistii IPJ Caras-Severin. (V.E.)

Leave a Reply