DESCINDERI! Mai multe sali de pacanele din Timis, luate cu asalt de agentii Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au organizat, in data de 11.02.2023, o actiune in localitatile Peciu Nou, Sanmihaiu Roman, Parta, Sag si Giulvaz, care a vizat prevenirea si combaterea faptelor antisociale, precum si cresterea vizibilitatii elementului politienesc in mediul stradal.


Potrivit unui comunicat al IPJ Timis, au fost verificate 12 societati comerciale, care detin sali de exploatare a jocurilor de noroc, in vederea prevenirii infractiunilor contra patrimoniului a acestor entitati si a infractiunilor de talharie comise asupra personalului sau clientilor acestora.

Totodata, actiunea politistilor a urmarit si identificarea tuturor agentilor economici care exploateaza mijloace de joc de tip „slot machine”, verificarea modului in care aceste societati comerciale respecta prevederile OUG 77/2009, referitoare la conditiile de autorizare, organizare si exploatare a jocurilor de noroc, verificand licentele si autorizatiile anuale care stau la baza legalitatii desfasurarii activitatilor din domeniul jocurilor de noroc.

„In urma verificarilor efectuate, politistii au aplicat 7 sanctiuni contraventionale conform HG 301/2012, in valoare totala de 10.000 de lei.

De asemenea, la fiecare societate comerciala verificata a fost actionat butonul de panica existent la casierie. Doi dintre agentii de securitate nu s-au prezentat la obiectiv in termenul prevazut de lege, acestia fiind sancționati contraventional conform HG 301/2012.

Actiunile de acest tip vor continua, pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura penala”, se mentioneaza in comunicatul Poliția Timis. (I.P.)

Leave a Reply