ANUNT public privind stadiul proiectului „Deschidere si realizare excavare argila in cariera”, propus a fi amplasat in extravilanul comunei Remetea Mare (P)

”SC WBW LOGISTIC SRL, titular al proiectului „Deschidere si realizare excavare argila in cariera”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Deschidere si realizare excavare argila in cariera” propus a fi amplasat in extravilanul comunei Remetea Mare, CF 402186, jud. Timis.


Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, in zilele de luni – joi, intre orele 8,00 – 16,30, si vineri, intre orele 8,00 – 14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro/– Sectiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei Pentru Protectia Mediului Timis.” (I.P.)

Leave a Reply