Cine este lectorul de la Universitatea de Vest din Timisoara retinut de politisti pentru coruperea unei eleve in varsta de 13 ani, careia ii dadea meditatii la matematica

Un lector de la Universitatea de Vest din Timisoara a fost retinut de politisti pentru 24 de ore pentru de corupere sexuala a minorilor, si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.


Baltateanu Doru-Marcel, profesor de matematica, este acuzat ca, in timp ce ii dadea meditatii unei eleve in varsta de 13 ani, la el acasa, ar fi incercat sa o sarute si a atins-o in zonele intime.

Parintii au fost cei care au sesizat politia, dupa ce au aflat de la fiica lor despre comportamentul ciudat al barbatului, din timpul orelor de meditatie.

„Fiecare elev este special si are anumite calitati”, mentioneaza profesorul intr-un anunt publicitar, in care invita cursantii sa depaseasca impreuna orice eventuale obstacole.

Pretul unei ore de meditatie, 150 de lei. Dosarul a fost preluat de procurori si, in cazul in care acuzatiile minorei se confirma, lectorul de la Universitatea de Vest din Timisoara risca pana la 5 ani de inchisoare. (V.E.)

Sursa foto: Facebook

UPDATE: Potrivit unor informatii din zona Palatului Dicasterial, judecatorul de drepturi si libertati Nicoleta Burlacu, de la Judecatoria Timisoara, ar fi admis propunerea procurorilor si ar fi emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Leave a Reply