VIDEO Arhitectul milionar din Giroc, comuna de resedinta a ministrului Grindeanu, subiectul unor dezvaluiri la Nasul TV. Filmari in premiera cu Florin Roman

Dupa o perioada de acalmie care a urmat demisiei din functia de arhitect sef pe care o detinea la Primaria Giroc, milionarul timisean Florin Roman revine in atentia publica. De aceasta data, functionarul banatean care a facut o avere de cateva milioane de euro, dintr-un salariu lunar de 3.900 de lei, pare sa-si fi recapatat siguranta de sine, mai cu seama ca procurorii DNA nu au indraznit sa-l retina nici macar 24 de ore, si accepta sa raspunda reporterilor Nasul TV.


Cunoscand tertipurile jurnalistice ale mogulului Radu Moraru, inca nu stim daca emisiunea din aceasta seara, de la ora 20, este una de spalare a imaginii milionarului Florin Roman, care, in premiera, accepta un interviu pentru presa,  sau vom asista la dezvaluiri in premiera despre mafia imobiliara care da in “clocot” langa Timisoara.

Se teme DNA Timisoara de suspectul oficial pentru luare de mita de 50.000 euro, Florin Roman, arhitectul comunei Giroc? Detine suspectul Florin Roman inregistrari compromitatoare cu procurori si ofiteri din DNA Timisoara? A facut suspectul Florin Roman afaceri imobiliare, direct sau prin persoane interpuse, cu un procuror si un ofiter din cadrul DNA Timisoara?

De ce stau blocate dosarele penale ale lui Florin Roman, un functionar public corupt fata de care exista probe care sa conduca la suspiciunea rezonabila ca a incasat spagi de milioane de euro, pe care ulterior le-a “spalat”?

Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa faca lumina in privinta lui Florin Roman, ahitectul din Giroc. Avem incredere in DNA ca va aplica legea si in cazul lui Florin Roman”, este mesajul avocatului Razvan Doseanu, unul dintre aparatorii dezvoltatorului iordanianul Mueen Al Shawish, zis si Mimo, care a fost retinut in urma unui denunt a lui Florin Roman.

Un milionar intangibil, deocamdata, care, in filmarea Nasul TV, recunoaste ca are limuzine de milioane de euro achizitionate pe firma mamei sale, dar ca este vorba despre o simpla capitalizare. (G.I.)

Leave a Reply