PE SURSE. Tovarasii liderului interlop din Timisoara, Lucian Boncu, dezmint faptul ca acesta ar fi fost batut in Penitenciarul Oradea. “De fapt, el i-a impachetat pe cei doi!”

Tovarasii liderului interlop Lucian Boncu, inchis in Penitenciarul Oradea, au reactionat rapid la stirea – primita pe surse – ca prietenul lor ar fi fost victima unei reglari de conturi, dupa gratii, fiind batut cumplit de doi detinuti care fac parte din clanul Corduneanu.


Fiind vorba despre imaginea unuia dintre cei mai duri interlopi din Timisoara, telefoanele au inceput sa sune in redactie, fie cu cereri de dezmintire, fie cu intrebari despre sanatatea asa-zisei victime.

Majoritatea celor care au un respect maxim pentru Lucian Boncu, cel care i-a protejat pe strada si in viata publica, au reclamat faptul ca nu este pentru prima oara cand se lanseaza zvonuri despre bataile incasate de fostul sportiv in inchisoare, toate aceste stiri false vizand, de fapt, defaimarea liderului interlop.

Boncu are cativa dusmani puternici, se stie, iar unul dintre acestia este Cipi Dascalescu, cel condamnat pentru ca, in iulie 2014, ar fi tras cu un pistol, multe gloante, asupra unei masini in care se afla Calafeteanu si Boncu. Se pare ca Dascalescu nu poate trece peste faptul ca Boncu a adus martori, probe materiale, si ar fi contribuit, oarecum, la condamnarea sa.

Si, tot vrea sa se razbune. Si incidentul cu cei doi detinuti, care ar fi dorit sa-i dea o lectie lui Boncu, se spune ca tot de la Dascalescu a plecat. A fost vorba despre doi batausi din Republica Moldova, aflati in Penitenciarul Oradea, care ar fi incercat sa-l puna la punct pe prietenul nostru. Doar ca, nici vorba ca ar fi fost batut si ca i s-ar fi scos splina! De fapt, Boncu i-ar fi “impachetat” pe cei doi. Chiar zilele trecute am vorbit cu el la telefon si radea… Tot spunea, au, au, ma doare locul de unde mi s-a scos splina”, ne-a declarat unul dintre prietenii lui Lucian Boncu, care, lunar, contribuie la cheta care se face pentru ca liderului interlop sa nu-i lipseasca nimic, in inchisoare.

Potrivit celor care l-au vizitat la penitenciar, Lucian Boncu pare o cu totul alta persoana, in conditiile in care nu mai consuma droguri si trage la fiare in fiecare zi. Fara a fi acuzat de fatarnicie, tovarasul sau spune ca, perioada asta, chiar daca sta in spatele gratiilor, ii prinde foarte bine pentru sanatatea sa fizica… (V.E.)

Leave a Reply