Accident de munca pe santierul Centrului de legume si fructe de la Tomnatic, construit de Consiliul Judetean Timis. Patru muncitori au cazut de pe acoperis. Politistii au deschis un dosar penal

Patru muncitori care lucrau la viitorul Centru de legume si fructe de la Tomnatic, judetul Timis, o investitie a Consiliului Judetean, au cazut de pe un planseu, de la o inaltime de 6 metri. A intervenit elicopterul SMURD si mai multe ambulante. Cei patru munciori sunt raniti, dar constienti si cooperanti, scrie news.ro. Politistii au deschis un dosar penal.


In urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13,37, am fost solicitati sa intervenim in urma caderii de la inaltime a 4 persoane, in comuna Tomnatic. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Statiei Sannicolau Mare cu o autospeciala de prima interventie si comanda si o ambulanta SMURD. In sprijin au fost trimise 2 ambulante SAJ, dintre care, una cu medic, si elicopterul SMURD Arad”, a transmis ISU Timis.

La sosirea pompierilor au fost gasiti 4 muncitori constienti si cooperanti, cu multiple fracuturi, dupa ce au cazut de pe un planseu, de la o inaltime de aproximativ 6 metri.

”O victima, in varsta de aproximativ 28 ani, a fost transportata cu elicopterul SMURD catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. Alte 2 victime, au fost transportate de catre ambulantele SAJ spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, iar o victima a fost transportata de catre echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara”, a mai transmis ISU Timis.

Accidentul a avut loc la viitorul Centru de legume si fructe din localitatea Tomnatic, aceasta fiind o investitie a Consiliului Judetean Timis.

UPDATE: ”Politistii orasului Sannicolau Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca in localitatea Tomnatic, 4 barbati in varsta de 27,35, 44 si 52  de ani, au cazut de pe un planseu de la o inaltime de 6 metri, in timp ce efectuau lucrari la instalatia de racire a unei hale. Cei 4 barbati au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale”, a transmis IPJ Timis.

Sursa citata a precizat ca politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de “nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca”, efectuand cercetari pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii acestui incident.

In urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13,37, am fost solicitati sa intervenim in urma caderii de la inaltime a 4 persoane, in comuna Tomnatic.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Statiei Sannicolau Mare cu o autospeciala de prima interventie si comanda si o ambulanta SMURD.

In sprijin au fost trimise 2 ambulante SAJ, dintre care, una cu medic, si elicopterul SMURD Arad.

La locul interventiei au fost identificate 4 persoane constiente si cooperante, cu politraumatisme si fracturi prin cadere de pe un planseu, de la o inaltime de aproximativ 6 m.

O victima, in varsta de aproximativ 28 ani, a fost transportata cu elicopterul SMURD catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Alte 2 victime, au fost transportate de catre ambulantele SAJ spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, iar o victima a fost transportata de catre echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply