Interlopul Robert Nica, apropiat al clanului Sportivilor, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a spart barajul politiei rutiere si a comis un accident

Afaceristul Robert Nica – apropiat al gruparii Sportivilor si prieten la catarama al unor functionari publici care conduc institutii-cheie din Capitala – a fost retinut, ieri, dupa ce a spart barajul Politiei Rutiere si, in goana nebuneasca, a comis un accident. N-avea permis, era beat, iar in masina avea droguri.


Surse judiciare au declarat, ieri, ca Robert Nica a fost retinut pentru mai multe infractiuni: conducere unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si vatamare corporala din culpa.

Conform anchetatorilor, Nica ar fi spart un baraj al agentilor de circulatie si a gonit nebuneste prin Sectorul 4, a comis un accident in timpul urmarii si a fost prins cu greu, pe o straduta. In momentul in care a fost capturat, in masina lui Robert Nica a fost descoperita o cantitate apreciabila de droguri de mare risc.

„La data de 17 februarie a.c., politisti din cadrul Sectiei 26, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului caruia se afla un barbat. Conducatorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului si pentru a se sustrage controlului si-a continuat deplasarea. In acest context, politistii au pornit in urmarirea barbatului, care atunci cand a ajuns pe o strada din sectorul 4 a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, situatie care nu l-a determinat sa se opreasca, desi, in urma accidentului de circulatie, conducatorul autovehiculului a avut nevoie de ingrijri medicale.

Urmarirea conducatorului autovehicului s-a incheiat la scurt timp dupa producerea accidentului de circulatie, dupa ce politistii din cadrul Sectiei 26 au reusit oprirea acestuia. In baza probatoriului administrat in cauza, organele de cercetare penala din cadrul Brigazii Rutiere au dispus retinerea barbatului, care urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, au declarat, pentru SPYNEWS, surse din cadrul Brigazii Rutiere.

Dupa ce, ani la rand, Robert Nica a controlat cu autoritate asa numita grupare a Sportivilor, care actiona, in principal, in sectorul 4, acesta a renuntat la statutul de lider interlop si s-a implicat in afaceri. Acesta a investit in zona imobiliara si ar fi strans, in cativa ani, o avere fabuloasa.

Robert Nica si cei doi fii ai sai au fost personajele principale ale unui videoclip realizat de Alex Velea si Ranny, fiul lui Elis Armeanca. Piesa „Ma dau mare” se doreste a fi un mesaj pentru Nica din partea fiului sau cel mare.

De altfel, in clipul muzical apar, alaturi de fostul lider interlop si cei doi fii ai sai. Mai mult, baiatul cel mare canta si el o strofa, in care vorbeste despre spune ca este „Nica Gambino, dar puteti sa-mi spuneti Nasul”. Videoclipul, in care apare si Elis Armeanca, tatal interpretului Ranny, a fost filmat pe proprietatea lui Robert Nica din Popesti Leordeni, iar masinile de lux folosite ii apartin tot omului de afaceri.

Leave a Reply