Procesiune de ambulante pe strazile Timisoarei! Un ultim omagiu adus medicului Iancu Leonida, decedat la varsta de 67 de ani

Colegii regretatului medic Iancu Leonida, cel care a condus aproape 30 de ani Serviciul de Ambulanta Timis, au format o procesiune de ambulante pe strazile din Timisoara, pentru a-i aduce un ultim omagiu.


La Cimitirul Calea Sagului, pompierii cu vehicule SMURD l-au condus pe ultimul drum pe Iancu Leonida. Fostul director, care si-a dedicat intreaga cariera salvarii de vieti, a murit, in urma cu doua zile, la varsta de 67 de ani.

„Suntem profund indurerati de aflarea vestii trecerii in nefiinta a medicului Iancu Leonida, fostul sef al Serviciului de Ambulanta Timis. Dedicat trup si suflet meseriei nobile de a salva vieti, domnul doctor Iancu Leonida a fost unul dintre acei profesionisti care si-au dedicat intreaga viata medicinei de urgenta.

Implicarea negresita in multitudinea de misiuni dificile ale salvarii vietii celor suferinzi au creionat in timp imaginea palpabila a unui adevarat salvator, cu respect nemarginit pentru pacienti dar si pentru meserie”, a transmis Departamentul pentru Situatii de Urgenta. (I.P.)

Leave a Reply