Judecatorul Cristi Danilet va sta de vorba cu elevii din Timis! Evenimentul se adreseaza “elevilor care vor sa invete lucruri noi despre regulile si legile carora trebuie sa ne supunem”

Asociatia Elevilor din Timis a anuntat ca, in data de 01 martie, de la ora 11, va avea loc evenimentul “Educatie Juridica pentru Elevi” cu judecatorul Cristi Danilet. Mai exact, elevii care vor participa la eveniment vor avea ocazia sa dialogheze cu Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, care, deocamdata, este exclus din profesie de Consiliul Superior al Magistraturii, insa pare sa revina in sistem, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput sa anuleze sanctiunile Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din cadrul CSM.


„Evenimentul este destinat tuturor elevilor care vor sa invete lucruri noi despre regulile si legile carora trebuie sa ne supunem. Va asteptam la Liceul de Arta “Ion Vidu” din Timisoara, curiosi de a afla lucruri noi si cu intrebari pentru domnul judecator Cristi Danilet”, transmite Asociatia Elevilor din Timis.

Elevii care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie AICI! (V.E.)

One thought on “Judecatorul Cristi Danilet va sta de vorba cu elevii din Timis! Evenimentul se adreseaza “elevilor care vor sa invete lucruri noi despre regulile si legile carora trebuie sa ne supunem”

  1. Asta-i toxinc si exclus din magistratura ! Si jegosul de nastase dupa ce a iesit de la ba bau a inceput sa conferentieze . Chiar suteti prosti lasandu-i pe astia sa stea de vorba cu elevii ! Poate o sa vina si fosta ministra macovei sa le spuna cum a fost cu accidentul .

Leave a Reply