Restart de primavara, la Iulius Town Timisoara: petrecere retro, teatru de papusi, targ de cadouri si invitatie la restaurantele ce-ti aduc mapamondul aproape (P)

Inceputul primaverii este moment pentru refresh, iar Iulius Town Timisoara iti propune tot ce ai nevoie pentru un start inspirat, fashion, glam, healthy si fun. „Experiente” este cuvantul weekend-ului si te poti bucura de ele alaturi de cei dragi, dand valoare timpului petrecut impreuna si legand conexiuni. Iulius Congress Hall propune „Intoarcerea la Simplitate” si „Swing into Spring Party”.


Iulius Congress Hall este locul in care, sambata, pe 4 martie 2023, de la ora 16, descoperi „Intoarcerea la Simplitate“. Evenimentul ii are drept protagonisti pe Diana si Sorin Gadola, co-fondator UNTOLD, invitati sa vorbeasca, din propria experienta, despre cum au reusit sa-si simplifice viata si sa o traiasca intr-un mod echilibrat si fericit.

Intrarea este libera, iar cei care doresc sa participe la intalnirea cu cei doi tineri antreprenori vor putea extrage din povestea si provocarile lor propriile solutii pentru a se concentra pe lucrurile importante pentru ei.

Seara de sambata este cu multa distractie, dans si muzica retro. Petrecerea „Swing into Spring” se instaleaza la Iulius Cogress Hall de la ora 20.00, prilej pentru a sarbatori primavara, femeia si, pur si simplu, o zi de weekend cu prietenii. Trupa Box Office a pregatit un concert cu ritmuri antrenante, care vor asezona un meniu irezistibil. Biletul costa 250 de lei, iar rezervarile se pot face apeland 0760 027 785. Asadar, fie ca iti inviti persoana draga, fie iti aduni toti prietenii, „Swing into Spring” Party este locul in care poti sarbatori primavara in pasi de dans.

Duminica, la Iulius Town Timisoara sunt sarbatorite cele mai importante femei din viata tuturor. Spectacolul „Martisor pentru mama” incepe de la ora 12.30 si reuneste mici artisti de la Palatul Copiilor Timisoara, Incubatorul de Arte, Generatia Muzicii, Scoala Ramona Iatan, Chromatik Art Sannicolau Mare si Tip Top Club.

Maratonul de cantece si dansuri oferite in dar femeilor se va desfasura in Atrium, fiind modul prin care cei mici isi exprima iubirea si spun cel mai sincer si artistic „Multumesc, mama!”.

Fiecare final de saptamana vine si cu invitatie la teatru pentru copii. Duminica, de la ora 11, „Ratusca cea urata” isi spune povestea in Atrium. Cu ajutorul marionetelor, spectatorii vor descoperi ca aparentele nu sunt importante si ca fiecare poate creste frumos si sa devina ce-si doreste.

Luna femeilor este cu multe cautari de cadouri care sa transmita mesaje de apreciere si emotie. Inspiratie gasesti in multitudinea de magazine din Iulius Town, in functie de pasiunile si preferintele ei, de la fashion si makeup, pana la bijuterii si beauty.

Iar daca vrei ceva special si unic, Targul Ladies Expo poate fi o destinatie. In perioada 4 – 8 martie, la etaj, in zona Octogon, poti alege de la expozantii cu maiestrie cadouri handmade si nenumarate accesorii care ii complimenteaza feminitatea.

Sesiunile de shopping se impletesc foarte bine cu arta, asa ca te invitam, pana pe 13 martie, la etaj, in zona Carturesti, sa descoperi tablourile fermecatoare din cadrul expozitiei „Captiv in corpul meu”, realizate de artista Catalina Crainic, de la Asociatia „Children’s Joy”.

Weekend-ul acesta este despre primavara si despre feminitate, asa ca un pranz impreuna sau o seara relaxanta nu pot lipsi din planurile voastre. La Iulius Town gasesti cea mai mare varietate de restaurante si bistrouri cu specific international in acelasi loc din Timisoara, care se intrec in delicii preparate dupa retete din bucatariile lumii, atmosfera placuta si ocazii de creat amintiri. (I.P.)

 

Leave a Reply