Ofiter de la SIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, gasit mort in propria masina. Se pare ca politistul s-a sinucis cu pistolul din dotare

Un ofiter MAI a fost gasit mort, impuscat in cap, vineri dimineata, in propria masina aflata intr-o parcare din municipiul Satu Mare, in acest caz fiind vorba despre o sinucidere, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, ar fi fost un ofiter al Serviciul de Informatii si Protectie Interna, scrie presasm.ro.


Acesta ar fi folosit arma din dotare, iar inainte de sinucidere a vorbit cu sotia sa. Totul s-ar fi petrecut in jurul orei 1, in noaptea de joi spre vineri. Trupul neinsufletit al ofiterului a fost gasit de sotia sa, la 8 dimineata, in masina parcata langa o statie de autobuz din oras.

La fata locului au venit mai multe echipaje medicale, precum si politisti, care au deschis o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat. Bulevardul Closca, unde a avut loc sinuciderea, a fost inchis circulatiei pe durata cercetarilor.

“La data de 3 martie, in jurul orei 8, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare au fost sesizati despre faptul ca, in municipiul Satu Mare, o persoana ar fi comis un gest suicidal, prin folosirea unei arme de tip pistol. Politistii sositi la fata locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirma”, a transmis IPJ Satu Mare. (V.E.)

Leave a Reply