Timisoara, capitala europeana a voleiului feminin! CSM Lugoj, in finala Challenge Cup, pe care o va disputa in compania formatiei italiene Reale Mutua Fenera Chieri

Echipa de volei feminin CSM Lugoj va juca mansa retur din finala Challenge Cup la Timisoara, sala proprie neindeplinind criteriile CEV. ”Timisoara, capitala culturala europeana devine si capitala voleiului romanesc pentru cateva zile”, au transmis oficialii CSM Lugoj.


Dupa doua zile de discutii si negocieri cu FR Volei si CEV, am reusit sa stabilim locul de desfasurare al finalei Challenge Cup. Cu toate eforturile noastre, chiar si in conditiile unor imbunatatiri aduse salii noastre, aceasta nu poate indeplinii criteriile unei finale europene si a tot ceea ce presupune acest lucru, incluzand si festivitatea de premiere.

Astfel ca am fost nevoiti sa gasim variante, iar unele dintre acestea nu au fost deloc ofertante ca distanta pentru suporterii nostri. Dupa multe discutii si cu sprijinul unor oameni fara de care nu se putea obtine acest lucru, am reusit sa stabilim noua noastra casa la Timisoara, in Sala Constantin Jude. Capitala Culturala Europeana devine si capitala voleiului romanesc pentru cateva zile”, a anuntat CSM Lugoj.

Oficialii clubului au multumit autoritatilor locale pentru implicarea in rezolvarea situatiei, dar si unor oameni din lumea sportului, intre care Dragan Petricevic, antrenorul echipei de baschet SCM Timisoara.

Fanii formatiei CSM Lugoj vor avea la dispozitie 10 autocare pentru deplasarea la Timisoara in 22 martie, cand va avea loc meciul retur din finala.

Mansa tur este programata in 15 martie, pe terenul formatiei Reale Mutua Fenera Chieri.

CSM Lugoj va juca in premiera o finala de cupa europeana. (C.R.)

Leave a Reply