ANUNT public privind stadiul proiectului „Balastiera…” din extravilanul localitatii Bucovat si luarea deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Timis (P)

“SC WBW LOGISTIC SRL, titular al proiectului „Balastiera – exploatare, sortare/spalare, valorificare agregate minerale si amenajare iaz piscicol dupa inchidere balastiera“ propus a fi amplasat in extravilanul comunei Bucovat, nr. CF 401770, jud. Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Balastiera – exploatare, sortare/spalare, valorificare agregate minerale si amenajare iaz piscicol dupa inchidere balastiera“, propus a fi amplasat in extravilanul comunei Bucovat, nr. CF 401770, jud. Timis.


Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis in zilele de luni – joi, intre orele 800 – 1600 si vineri intre orele 800 – 1400 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro/- Sectiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei dc incadrare in termen de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Timis.” (I.P.)

Leave a Reply