Tot ce trebuie sa stiti despre ofertele cazinourilor online. Jucatorii noi pot primi bonusuri de bun venit de 100%

Care este primul lucru care iti sare in ochi cand intri pe pagina unui cazinou online? Cel mai probabil oferta de bun venit. Exista zeci de operatori cu zeci de cazinouri online pe piata din Romania, iar ei se intrec in pachete oferite jucatorilor noi. Dar pe principiul „nu tot ce zboara se si mananca”, consideram ca este nevoie de unele clarificari privind ofertele operatorilor de jocuri de noroc.


Oferte pentru jucatorii noi

Toate cazinourile online ofera cam aceleasi tipuri de oferte jucatorilor noi:

Oferta KYC

KYC, sau „Know Your Customer”, este o procedura obligatorie de confirmare a identitatii jucatorilor si pariorilor cu scopul de a depista conturile false sau jucatorii cu probleme de dependenta. Multi jucatori, insa ignora acest pas, de aceea unii operatori de jocuri de noroc au decis sa incurajeze verificarea KYC prin recompense.

De regula, ofertele legate de KYC nu sunt legate de o depunere de bani in contul jucatorului. Pe de alta parte, ele pot avea deseori o valoare mica si cerinte de rulare prietenoase.

Pachete de bun venit

Pachetele de bun venit oferite de cazinouri sunt mai consistente. Ele cuprind, de regula, un bonus de bun venit sub forma unor fonduri bonus, plus runde gratuite la jocuri specifice.

Valoarea bonusului de bun venit oferit de cazinouri depinde de suma depusa de jucator, de aceea sunt exprimate sub forma de procent, cu limita maxima a sumei acordate afisat. De exemplu, cazinoul online SlotV ofera jucatorilor noi un bonus de bun venit de 100%, pana la 1.000 de lei, si 200 de runde gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi disponibile. Pachetele de bun venit pot avea bonusuri care se aplica mai multor depuneri.

Sumele oferite drept bonus si eventualele castiguri realizate folosind rundele gratuite necesita „deblocarea” lor prin rularea sumelor de un anumit numar de ori (oriunde intre 1 si 40), dupa care se pot retrage.

Oferte pentru jucatorii existenti

Interesul jucatorilor existenti al cazinourilor online este mentinut prin oferte speciale periodice. Acestea sunt deseori legate de evenimente din lumea reala – cum este, de exemplu, ziua Sf. Valentin, care a fost o ocazie perfecta pentru oferte cu inimioare. In orice caz, jucatorii existenti la cazinourile online din Romania primesc periodic oferte speciale legate de depuneri (bonus de reincarcare cont), oferte legate de rulaj (de exemplu, runde gratuite drept recompensa pentru rularea unor sume in cazinou) sau oferte speciale aniversare (de exemplu, bonus de zi de nastere).

Aceastea vin totdeauna cu termeni, conditii si cerinte de rulare pe care trebuie sa le cititi si sa le intelegeti inainte de revendicarea lor. Acest lucru este cel mai important lucru de stiut: bonusul oferit de cazinouri nu e ban gratis, ci vine totdeauna cu conditii de acordare si cerinte de rulare. (I.P.)

Leave a Reply