Un interlop din Constanta a fost saltat de luptatorii SAS, dupa ce a trecut strada prin fata autospecialei IPJ si i-a amenintat pe mascati cu bataia

Un interlop din Constanta care a traversat un bulevard din centrul orasului prin loc nepermis, fiind in pericol de a fi accidentat de autospeciala IPJ, a fost saltat de luptatorii SAS, dupa ce a devenit agresiv si i-a amenintat pe mascati cu bataia. Totul s-a intamplat seara trecuta, pe bulevardul Tomis din Constanta, iar momentul a fost filmat de o camera montata pe bordul unei masini care se afla in spatele masinii Politiei.


Pe imagini se vede cum tanarul, in varsta de 32 de ani, care este insotit de o femeie, traverseaza neregulamentar si este la un pas de a fi lovit de masina, moment in care s-a intors pentru a-l pune la punct pe sofer.

Din nefericire pentru el, din masina au coborat mai multi luptatori de la Serviciul de Actiuni Speciale care l-au indepartat de pe sosea.

Ulterior, acesta a continuat sa faca scandal, cel mai probabil pentru a nu pica prost in fata tinerei impreuna cu care era, si a inceput sa ii ameninte pe politisti.

La data de 7 martie a.c., in jurul orei 19.30, politisti din cadrul Politiei municipiului Constanta – Sectia 3 Politie au fost sesizati, de luptatorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, cu privire la faptul ca, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis,  un barbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind in pericol de a fi accidentat de autospeciala politiei.

Intrucat persoana in cauza a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somatiilor luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si i-a amenintat pe acestia cu acte de violenta, s-a procedat la imobilizarea si conducerea acesteia la sediul Sectiei 3 Politie.

In cauza s-a constituit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj”, se arata intr-un comunicat al IPJ Constanta. (V.E.)

Leave a Reply