Avocata Roxana Iliescu, dezvaluire de senzatie! Primarul Dominic Fritz a emis o noua autorizatie de construire pentru „duplexul” ilegal din Timisoara anchetat de procurori

Problemele fostului primar al Timisoarei, Nicolae Robu, cu Directia Nationala Anticoruptie, au fost distribuite de activistii Salvati Romania pe toate canalele posibile. Bucurie mare pentru USR-istii din jurul primarului Dominic Fritz. Daca pe retele de socializare ale partidului scria triumfalist ”Se strange latul in jurul lui Nicolae Robu”, primarul Timisoarei a tinut sa transmita presei ca ”niciunul dintre suspecti nu mai lucreaza in Primaria Timisoara”, ca efect al de „luptei anticoruptie” pe care ar fi dus-o inca de la inceputul mandatului.


Fritz a omis sa spuna mai multe lucruri importante in legatura cu dosarul penal al fostului primar pe tema imobilului construit ilegal din Str. Muncitorilor nr. 47.

”In conditiile in care pentru acest imobil instanta civila a anulat Autorizatia de Construire (la fel ca in cazul colegei de partid a primarului, Aida Szilagy), iar in dosarul penal era deja inceputa urmarirea penala in rem pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, actualul primar a semnat o noua Autorizatie de Construire pentru imobilul din Str. Muncitorilor,” spune consilierul local Roxana Iliescu, citata de Ziua de Vest.

Pentru acelasi imobil ilegal care-l face pe Nicolae Robu suspect in dosarul procurorilor DNA Timisoara, administratia Fritz a emis un nou Certificat de Urbanism in 6 iulie 2022 – CU Nr. 1950.

Acest nou Certificat de Urbanism a facut obiectul unui control de legalitate din partea Inspectoratului de Stat in Constructii in decembrie 2022, iar in urma controlului au fost constatate neconformitati si s-au dispus masuri conform Procesului Verbal de Control nr. 10154/14.12.2022;

Luptatorul anticoruptie Fritz a semnat, in 30 ianuarie 2022, noua Autorizatie de Construire pentru imobilul din Str. Muncitorilor: AC 64/30.01.2023.

Problema de urbanism, cu imobilul „transformat” din senin din unul cu doua apartamente in unul cu opt, a purtat pe documente semnatura lui Robu si ale celor trei fosti subalterni, dar si pe cea a primarului Fritz si a subalternilor sai. (I.P.)

Leave a Reply