Interlopul din Constanta care s-a luat la harta cu mascatii de la Actiuni Speciale, arestat preventiv pentru 30 de zile. VEZI cine este „bombardierul” Valentino

Andrei Valentin Serban alias Valentino, smecherul din Constanta care si-a umflat muschii in fata mascatilor de la SAS, pe data de 7 martie a.c., dupa ce a traversat neregulamentar si a creat un adevarat spectacol, luandu-se la harta cu oamenii legii, pe bulevardul Tomis, a fost arestat, pentru 30 de zile, in cursul zilei de azi.


”La data de 11 martie a.c., Judecatoria Constanta a dispus luarea masurii arestarii preventive, pentru 30 de zile, fata de un barbat, de 32 de ani, sub aspectul savarsirii a 4 infractiuni de ultraj si a infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice”, a transmis, sambata, IPJ Constanta. Barbatul a fost condus si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

Reamintim ca, in 7 martie, in jurul orei 19,30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanta, in fata fast food-ului Pui cu Bacon, barbatul ar fi adresat injurii si amenintari cu acte de violenta, de natura sa creeze o stare de temere si tulburand, astfel, ordinea si linistea publica, persoanelor vatamate, respectiv 4 politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu. In cele din urma, oamenii legii au fost nevoiti sa-l incatuseze, sub privirile iubitei sale care urla ca disperata si injura ca la usa cortului.

Individul este o mai veche cunostinta a politiei, cu condamnari la inchisoare din motive violente.

”La finalul anului 2020, a fost implicat intr-un alt scandal in trafic, unde s-a lasat cu bataie si amenintari cu cutitul. Nu-i lipsesc din palmares nici scandaluri cu topoare si bastoane telescopice, cand situatia putea degenera dramatic”, potrivit observatornews.ro.

Sindicalistii Europol au publicat, miercuri seara, imagini de la scandalul provocat de barbatul din Constanta care a amenintat ”mascatii”.

”De Ziua Internationala a Femeii, acest pacalici ne arata cat este de important sa ai o femeie in viata ta. Nu neaparat pentru a o iubi si pretui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan sa nu ajunga politistii la tine dupa ce ai strigat dupa ei (…) Asa ca stimabile doamne si domnisoare, mare atentie la pacalicii si mascaricii din preajma voastra”, au transmis sindicalistii.

De asemenea, a fost sanctionata contraventional, in baza Legii nr. 61/1991, cu amenda in valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care injura pe filmarea aparuta in spatiul public”, a precizat Sindicatul Europol, vineri seara, intr-un comunicat postat pe Facebook.

Andrei Valentin Serban, zis Valentino, are 32 de ani si nu este la prima confruntare cu politistii. El are un cazier bogat.

Individul este o mai veche cunostinta a politiei, cu condamnari la inchisoare din motive violente.

”La finalul anului 2020, a fost implicat intr-un alt scandal in trafic, unde s-a lasat cu bataie si amenintari cu cutitul. Nu-i lipsesc din palmares nici scandaluri cu topoare si bastoane telescopice, cand situatia putea degenera dramatic”, potrivit observatornews.ro. (V.E.)

Leave a Reply