In acest weekend, Iulius Town vine cu evenimente pentru toata familia: Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO®, concurs de sah pentru copii, Targul Imobiliar Timisoara TIT si multe alte surprize!

In spiritul primaverii, Iulius Town devine, weekendul acesta, gazda unor evenimente pentru toata familia. Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO® revine cu povesti din lumile miniaturale ale universului LEGO®, iar concursul de sah deschide apetitul celor mici pentru competitie.


Cea de-a sasea editie a Targului Imobiliar Timisoara TIT aduce experti in domeniu, care vor prezenta cele mai bune oferte pentru locuinta ta. Lasa-te purtat de sunetul muzicii de pianina si  impartaseste  momentele de fericire cu cei dragi!

Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO® vine la Iulius Town, in zilele 17 – 19 martie 2023, in piateta Intersport, cu o expozitie plina de culoare, unde vizitatorii sunt asteptati sa exploreze orase in miniatura, construite in detaliu, din zeci de mii de piese LEGO®.

Ai posibilitatea sa evadezi din cotidian, facand cunostinta cu lumi miniaturale care te vor purta prin cele mai fascinante locuri; de la oaze de relaxare in mijlocul naturii, locuri cu incarcatura istorica pana la inedite spatii care dau viata viselor tale. Nu uita ca accesul este gratuit, iar atelierele sunt destinate copiilor cu varste de peste 5 ani, tinerilor si seniorilor de toate varstele.

Tot in acest weekend, Iulius Congress Hall din ansamblul Iulius Town este gazda celei de-a sasea editii a Targului Imobiliar Timisoara (TIT). Sambata, in intervalul orar 10:00 – 19:00 si duminica in intervalul orar 10 -18, poti afla de la expertii in domeniu ofertele unor dezvoltatori imobiliari de top din Timisoara si din imprejurimi, putand discuta cu brokeri si consultanti financiari detalii despre cea mai buna investitie − viitoarea ta locuinta.

,,Sport al mintii”, arta sau Jocul Regilor, sahul este metafora pentru iscusinta mintii, joc al spiritului si pura pasiune pentru copiii care participa la turnee. Sambata, in intervalul orar 10 -13,30, in zona Atrium de la demisol, va avea loc prima editie a Concursului de sah din cadrul proiectului ,,Sah in scoala” in Timisoara.

Scopul initiativei este de a promova ,,joaca serioasa” in randul elevilor, de a demonstra valoarea fair-play-ului si importanta spiritului competitiv. La concurs sunt deja inscrisi 100 de copii, cu varste de la 5 la 15 ani.

Sambata, 18 martie, de la 19, actorii din filmul “Haita de Actiune” vin la Timisoara, doar in Cinema City din Iulius Town. Nu rata aceasta ecranizare speciala, un spectacol eveniment organizat in avanpremiera, prima inainte de lansarea oficiala de pe 21 martie.

Vino si intalneste-te cu actorii Matei Dima, Alex Bogdan, Antonia, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea, Elena Chiriac, cat si echipa de productie.

Iulius Town se alatura initiativei muzicale devenita cunoscuta in toata lumea si propune publicului sau un eveniment artistic OPEN PIANO FOR TIMISOARA, gandit sa aduca impreuna oameni de pretutindeni.

Pana pe 31 decembrie, pasionatii de muzica sunt invitati sa descopere fericirea prin muzica celor doua pianine oferite de catre “Comunitatea Bulgarilor Banateni din Germania” reprezentata de Erwin Miki Bausche din Karlsruhe, amplasate in Atrium (demisol) si in zona locatiei Enel (etaj).

Ca de fiecare data, Iulius Town ii poarta pe cei mici in lumea magica a basmelor. Duminica, incepand cu ora 11:00, Teatrul de papusi pentru copii anima zona Atrium cu piesa „Hansel si Gretel”.

Leave a Reply