Ora Reciclarii: Specialistii Retim au prezentat elevilor de la Scoala gimnaziala din Pesac campania privind colectarea separata a deseurilor (P)

Echipa RETIM Ecologic Service si ADID Timis au pornit o campanie de educare si constientizare in scolile din judet, avand ca tema principala reciclarea.


Dupa ce in 8 martie, specialistii Retim au fost la Scoala gimnaziala Boldur, acum elevii claselor a III-a, a IV-a, a VII-a si a VIII-a ai scolii din Pesac, judetul Timis, i-au primit pe angajatii Retim pentru Ora Reciclarii.

”Ora Reciclarii” s-a bucurat de deschiderea pe care proiectul “Educatie pentru noua Generatie” a avut-o fata de activitatea Retim cu si despre colectarea separata, astfel ca echipa a fost invitata sa discute cu elevii scolii din Pesac, judetul Timis.

Obiectivul Retim este ca elevii sa stie ce si unde se arunca, care sunt motivele pentru care e important sa facem colectarea separata a acestora, dar si informatii generale despre tot ce inseamna procesul de gestionare corecta a lor.

Specialistii Retim au explicat prin materiale interactive cat de simplu este sa colectezi separat, ce consecinte sunt daca depunem deseurile in amestec, cat de important e gestul fiecaruia de a respecta cateva reguli clare pentru un mediu mai curat si mai sanatos.

“Apreciem deschiderea cadrelor didactice si dorinta elevilor pentru acumularea de informatii despre gestionarea corecta a deseurilor si vom continua sa aducem in randul cat mai multor elevi si profesori aceste lectii atat de valoroase pentru noi si pentru mediu”, arata Retim. (I.P.)

Leave a Reply