Fiul lui Sile Camataru, adus in tara din Italia. Acesta a fost depus in penitenciar, pentru a-si ispasi o pedeapsa de 3 ani si 7 luni de inchisoare

Vasile Daniel Balint, fiul liderului interlop Sile Camataru, a fost adus in tara si preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor, pentru a fi dus dupa gratii, in vederea ispasirii unei pedepse cu inchisoarea. El a fost prins de politisti, in 16 ianuarie, in Italia, unde fugise pentru a se sustrage executarii unei pedepse privative de libertate, dupa ce a fost condamnat in Romania.


La data de 20 martie a.c., in urma cooperarii politienesti internationale dintre Politia Romana si autoritatile din Italia, a fost preluat din Italia un barbat, de 26 de ani, care era urmarit international, in baza unui mandat european de arestare emis de autoritatile judiciare din Romania.

Pe numele acestuia, Judecatoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani si 7 luni de inchisoare, pentru infractiuni la regimul rutier si nerespectarea masurilor stabilite prin ordinul de protectie provizoriu.

La data de 16 ianuarie 2023, in urma schimbului de date si informatii cu autoritatile din Italia, acesta a fost depistat.

Schimbul de date cu autoritatile italiene a fost efectuat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, prin intermediul atasatului roman din Italia si prin Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala – Biroul SIRENE”, anunta Politia Romana.

Daniel Vasile Balint a disparut inainte ca instanta sa pronunte decizia definitiva in dosarul in care era judecat pentru incalcarea ordinului de protectie.

Paradoxal, Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani si 8 luni pentru omor, fugit tot in Italia, inca nu a fost depistat si retinut de politisti. Reamintim ca, in seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul masinii sale, un Aston Martin model DBS, si a comis un accident rutier, in urma caruia o persoana a decedat.

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o alcoolemie de 1,96 g/l si se afla si sub influenta cocainei. Imediat dupa accident, acesta a fugit in Italia. (V.E.)

Leave a Reply