Expozitie interactiva dedicata copiilor, la Iulius Town Timisoara. „Vestul Salbatic” ii provoaca sa se transforme in cowboy si sa descopere secretele lumii Western

Exploratori, puneti-va pintenii in picioare, incalecati pe cai si pregatiti-va de o noua aventura in Iulius Town, unde piateta Intersport a fost trimisa inapoi in timp, in atmosfera din „Vestul Salbatic”! Expozitia interactiv – educativa are un traseu special, cu elemente de butaforie de exceptie, iar micii curiosi vor pasi in lumea Western si vor afla secretele vietii de cowboy si nu numai.


Praful se ridica, caii necheaza, iar exploratorii se intalnesc in Iulius Town, la expozitia interactiv – educativa „Vestul Salbatic”, care are loc zilnic pana pe 4 aprilie 2023, in intervalul orar 10.00 – 20.00.

Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani sunt asteptati intr-o aventura plina de distractie, prin intermediul careia vor vizita un orasel din prerie, vor explora o mina de aur si chiar vor extrage aur, se vor distra in tabara cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu banditii si vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie creeaza atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simti exact ca adevaratii serifi.

 

Turul dureaza 45 de minute, iar pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat de la Centrul Info. La finalul calatoriei, toti participantii vor primi diplome pentru curajul de a se aventura in provocarea din „Vestul Salbatic”.

Daca cei mici vor sa vina impreuna cu prietenii sau colegii si formeaza un grup de minimum 10 persoane, pretul unui bilet va fi 10 lei. In acelasi timp, se pot face rezervari pentru grupuri la adresa de email rezervari.tm@iuliustown.ro, dar si la numarul de telefon 0729.093.488, in intervalul orar 10 – 20.

Expozitia din Iulius Town este o modalitate prin care copiii vor invata prin joaca, dezvoltandu-si astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizatiei Vestului Salbatic, bucurandu-se si de o experienta distractiva in acelasi timp. (I.P.)

Leave a Reply