Un sofer a fost retinut de politisti, dupa ce l-a atacat pe un alt participant la trafic cu o bata de baseball. VIDEO cu momentul incidentului

Politia Capitalei a anuntat miercuri, 22 martie, ca politistii de la Sectia 2 au pus in aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui barbat, cercetat intr-un dosar penal de lovire sau alte violente.


”La data de 20 martie 2023, Sectia 2 Politie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 15.30, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 1, in urma unui conflict spontan in trafic, un barbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent. Ieri, 21 martie, in urma punerii in aplicare a mandatului de aducere, banuitul a fost depistat si condus la audieri”, a aratat sursa citata.

In imagini se poate vedea cum soferul agresor este pus la pamant dintr-un pumn de conducatorul auto atacat. Ulterior, agresorul scoate din portbagaj masinii Dacia Logan o bata de baseball si ataca din nou. Celalalt sofer reuseste sa-i confiste arma alba si i-o preda unui martor la agresiune.

In baza probatoriului administrat, barbatul a fost retinut, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Sectiei 2 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. (V.E.)

Leave a Reply