Incident armat in Jandarmeria Romana! Doi militari au fost raniti de acelasi glont, dupa ce unul dintre ei a vrut sa-si asigure pistolul

Doi jandarmi au fost raniti de acelasi glont, dupa ce arma unuia dintre acestia s-a descarcat accidental. Cei doi incercau sa opreasca niste hoti de fier vechi, transmite Jandarmeria Romana. Incidentul s-a produs noaptea trecuta, in localitatea Pantelimon, din judetul Ilfov.


„Un echipaj format din trei subofiteri, in timp ce actiona pe raza judetului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura Bucuresti, intre localitatile Glina si Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunsi la fata locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrageau fier.

In incercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborat din autospeciala si a executat mai multe focuri de arma, in plan vertical. Dupa somatiile legale facute, subofiterul a revenit in autospeciala si in momentul in care a vrut sa asigure armamentul acesta s-a descarcat, unul dintre jandarmi ranindu-se la mana, iar glontul ricosand in abdomenul unui alt jandarm”, transmite Jandarmeria.

Imediat dupa acest incident, cei doi jandarmi au fost preluati de catre ambulanta, constienti, si transportati la spital. La acest moment, leziunile provocate nu le pun viata in pericol.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane au fost dispuse, de urgenta, verificari interne cu privire la cele intamplate, urmand ca rezultatele sa fie puse la dispozitia organelor abilitate, mai precizeaza sursa citata. (V.E.)

Leave a Reply